luni, 23 mai 2016

Cadouri pentru bebelusi la prima zi de nastere

Cadouri pentru bebelusi la prima zi de nastere daca ai nevoie de putina inspiratie

Nu este greu sa gasesti cadouri pentru bebelusi la prima zi de nastere pentru ca ne-ai gasit pe noi si iti vom face cateva recomandari care sa te ajute.

Pentru ca sunt prea mici, nu stii exact de ce au nevoie decat daca ai si tu bebelusul tau. In acest caz chiar nu ai nevoie de ajutor pentru ca stii exact cam ce i-ar trebui sau mai bine zis ce ti-ar trebui pentru bebelusul tau.

Primul an este cel mai greu cand ai un bebelus dar in acelasi timp este perioada cea mai frumoasa cand inveti lucruri noi despre copilas si ai o multime de emotii si senzatii pe care nu le cunosteai.

Daca esti in cautare de cadouri pentru bebelusul tau, atunci este simplu, pentru ca asa cum spuneam, stii exact ce ii trebuie.

Daca ai nevoie de cadouri pentru bebelusi la prima zi de nastere, atunci ai nimerit bine pentru ca stim noi exact ce are nevoie bebe. Avem experienta si asta este in avantajul tau. Iata cateva cadouri cu care poti incepe:

Rama pentru primul an.








Rama pentru primul an este foarte importanta pentru ca aici parintii vor pune pozele bebelusului facute in fiercare luna.

Spuneam mai sus ca primul anisor este cel mai important, pentru ca bebelusul creste, se schimba si toate acestea le putem vedea si in fotografii.

Album pentru primul an


Ce este de fapt albumul pentru primul an? Avem o rama foto pentru primul an la care se ataseaza albumul cu spatiile pentru fotografii in spate. Rama pentru primul an este si coperta principala a albumului. Montati fotografiile exact la fel ca si in cazul ramei pentru primul anisor.


Ceas pentru primul an


Un cadou deosebit si un element de decor perfect pentru camera bebelusului, ceasul pentru primul an este una dintre recomandarile noastre cele mai populare.

 

Locurile unde vin cifrele in mod normal la un ceas, sunt ocupate de rame foto.

 

In sensul acelor de ceasornic, se monteaza fiecare fotografie din primul anisor al bebelusului.

 
 

Caseta pentru amintiri a bebelusului


Caseta pentru obiectele pretioase ale bebelusului Bambino include compartimente, sertarase de depozitare

Cutia sau caseta de amintiri a bebelusului este un cadou inspirat pentru bebelusi la prima zi de nastere pentru ca deja ai ce pune in ea.

 
 
Caseta de amintiri a bebelusului cu ursulet si iepuras colectia B C de la Juliana
 
 

Dupa un an, bebelusul a crescut si continua sa creasca. Este momentul sa incepi sa pui in caseta acele lucrusoare pretioase la un loc.

In interior lucurusoarele bebelusului sunt protejate pentru ca aceasta caseta este acoprita cu material textil fin. 
 
 Capacul cutiei de amintiri a bebelusului este si rama foto placata cu argint de la Bambino. Aici puteti pune o fotografie a lui bebe cu dimensiunile 10x15cm.

Caseta pentru primii pantofiori sau botosei


Caseta ''My First Shoes'' de la Bambino by Juliana, asemanatoare unei rame foto, are spatiu pentru o pereche de botosei si este decorata cu cele trei iconite placate cu argint.

Caseta pentru primii botosei albi ai fetitei sau ai baietelului
Caseta pentru primii botosei bleumarin ai baietelului
Caseta pentru primii botosei roz ai fetitei

Stim ca nu ai aruncat primii botosei ai bebelusului tau. Unde ii pastrezi cel  mai bine daca nu intr-o caseta realizata special pentru ei?

 

 Caseta pentru botoseii bebelusului este eleganta si vine in cutie de cadou pe masura asa ca luati-o in considerare la alegerea cadourilor pentru prima zi de nastere sau de botez.

Set cutiute pentru prima bucla si primul dintisor


 
Frumos realizate si decorate cu urseuletul de la Twinkle, cele doua cutiute cu capac sunt placate cu argint si vin ambalate in cutie eleganta de cadou Twinkle.

Cutiuta pentru prima bucla sau suvita de par

La taierea motului, ocazie importanta pentru bebelus, trebuie sa ai in o cutiuta pentru mot.
 Set de doua cutiute pentru prima bucla si primul dintisor de la Juliana, placate cu argint in cutie de cadou eleganta argintie.
Cutiuta pentru primul dintisor

Chiar daca nu a venit momentul caderii primului dintisor, el va veni si trebuie sa fiti pregatiti deaceea va recomandam setul de cutiute pentru prima bucla si primul dintisor de la Juliana.

Suport pentru certificatul de nastere


Toti bebelusii au certificat de nastere asa ca suportul pentru certificat placat cu argint din colectia de cadouri de botez de la Juliana este chiar necesar.
Suport pentru certificatul de nastere cu baza

Suport pentru certificatul de nastere simplu 
Fiecare cadou de botez sau cadou pentru bebelusi de la Juliana vine ambalat in cutie individuala.

Niciun comentariu :