sâmbătă, 30 aprilie 2016

Magazin cadouri Bucuresti

Magazin cadouri Bucuresti

Daca esti din Bucuresti suntem siguri ca cel putin de cateva ori pe an sau poate chiar mai des, vei tasta cele trei cuvinte- magazin cadouri Bucuresti, in casuta de cautare de la Google. Fie ca se apropie ziua de nastere sau onomastica a cuiva drag, fie ca suntem in preajma sarbatorilor de Craciun sau de Pasti, cu siguranta fiecare dintre noi mai devreme sau mai tarziu pleaca la vanatoare de cadouri.
Atunci cand ai de facut un cadou si nu ai inspiratie, un magazin de cadouri este exact ce ai nevoie pentru a rezolva problema. Nu orice magazin este raspunsul ci unul anume care se potriveste cautarilor tale.
Daca esti mai pretentios si doresti o anumita prezentare ai nimerit unde trebuie, pentru ca la Juliana toate cadourile vin ambalate in cutii elegante. Fiecare colectie de cadouri, asa cum puteti vedea in fotografiile de mai jos, vine prezentata in anumite culori, design si nuante, atat la obiectele in sine cat si la cutiile in care sunt ambalate.Veti putea observa culori calde de ivoir la colectiile de nunta, bej gri sau ''grej'' la colectiile pentru botez. Cadourile care pot fi oferite atat pentru baietel cat si pentru fetita sunt facute din metal placat cu argint, MDF fin cu aplicatii placate cu argint dar si polirezin vopsit in bej, galben, maron deschis sau ivoir. Desigur, la cadourile de botez sunt si colectii dedicate, roz pentru fetite si albastre pentru baietel.

 Cadouri inspirate pe care le puteti oferi cu ocazia zilei de nastere, onomastice sau a botezului
 Colectia de cadouri de botez pentru bebelusi de la Bambino by Juliana
 Colectia de cadouri pentru bebelusi Button Corner by Juliana
 Colectia de cadouri de nunta Amore by Juliana
  
 Cadouri de nunta pentru miri
 Rame foto de perete si rame foto de birou de la Juliana Home Living
Magazin cadouri Bucuresti Juliana Ferdinand 103

Niciun comentariu :