duminică, 17 ianuarie 2016

Casetute pentru prima bucla si primul dintisor

Casetute pentru prima bucla si primul dintisor.

Esti in cautare de cadouri pentru bebelusi? Mergi la un botez sau este ziua de nastere a bebelusului?
O idee inspirata de cadouri pentru bebelusi - casetute pentru prima bucla si primul dintisor Juliana.
Puteti oferi aceste cutiute pentru prima bucla si primul dintisor, drept cadou pentru bebelusi,l fetita sau baietel, cu ocazia botezului. Deasemenea la sarbatorirea primei zile de nastere pe langa rama pentru primul an puteti adauga la cadou si aceste casetute pentru prima bucla si primul dintisro pe caree Juliana vi le recomanda.

Unele dintre aceste cutiute pentru bucla si dintisor sunt placate cu argint si de obicei acestea sunt personalizabile in sensul ca au spatii speciale pentru acest lucur. Se pot grava initialele bebelusului in acest spatiu sau doar prenumele acestuia.Alte cutiute sunt facute din polirasina, un material deosebit care are un aspect de piatra naturala iar alteori imita lemnul. Mai putine variante de casetute sunt facute din fibre de lemn, acel cunoscut MDF. Cutiuta pentru bebelus de la Button Corner este facuta din MDF iar pe capac este acopeita cu o foita metalica decorata cu un simbol pentru bebelusi, placat cu argint.
Sunt casetute special facute pentru fetita iar altele special facute pentru baietel. Caasetutele pentru fetite sunt roz sau au forme feminine iar cele pentru baietel sunt albastre sau au forme pentru baietei, un trenulet, niste stelute albastre. Cutiutele placate cu argint sunt recomandate atat pentru baietel cat si pentru fetita.

Niciun comentariu :