marți, 15 septembrie 2015

Cutie de ceasuri pentru barbati

Cutie de ceasuri pentru barbati


 

Ceasul este un accesoriu indispensabil pentru barbati. Celor mai multi dintre noi ne place sa avem cat mai multe ceasuri de mana.

Singura problema pe care o putem avea atunci cand ai mai multe ceasuri este locul unde le pastrezi atunci cand nu le purtam.

Unde pastram ceasul sau ceasurile pentru a ne asigura ca sunt in siguranta. Sertarul nu este exact locul cel mai indicat pentru a pastra un ceas in conditii de siguranta pentru un ceas de calitate.


Stiu ca va plac lucrurile de calitate si ceasurile pe care le purtati la mana trebuie pastrate in cutii sau casete de calitate deaceea va recomand o caseta de ceasuri englezeasca.


Caseta pentru sase ceasuri de mana pentru barbati


 

Pastreaza-ti ceasurile in siguranta intr-o cutie de ceasuri eleganta. Aceasta  caseta pentru ceasuri din colectia de cadouri pentru barbati de la Harvey Makin este facuta din piele neagra la exterior si catifea de cea mai buna calitate la interior.

 

Pe langa faptul ca ne ofera acces usor la ceasuri, aceasta caseta de piele asigura integritatea acestora si vor arata bine pe fondul gri neutru al catifelei.

Ceasurile sunt ferite de praf  si nu exista riscul de a fi zgariate ca in cazul depozitarii intr-un sertar.Facuta din piele fina, de cea mai buna calitate, aceasta cutie de ceasuri este durabila in timp.

 

Putem pune aceasta caseta pentru ceasuri de mana in ‘’dressing’’ pentru a fi la indemana cand ne imbracam sau chiar expusa pe birou unde ne putem lauda cu colectia noastra de ceasuri.

Cusatura cu ata de aceasi culoare pe contur si inchizatoarea metalica ii dau acestei casete de ceasuri o eleganta deosebita.

 Caseta pentru sase ceasuri de mana facuta din piele de cea mai buna calitate.
 La interior aceasta cutie de ceasuri are sase compartimente cu sase pernute acoperite in catifea fina.

Pentru a comanda o cutie de ceasuri viziteaza magazinul online Julian, la sectiunea de Cadouri pentur barbati!  Suna pentur confirmarea stocului la telefon: 0785232325!

Niciun comentariu :