vineri, 7 august 2015

Rama de nunta inimioara pentru Domnul si Doamna

Rama inimioara cadou de nunta pentru miri

Una dintre ramele foto cele mai populare printre cei in cautare de cadouri de nunta este aceasta rama pentru miri cu inimioara.

Rama foto superba este placata cu argint si este prinsa in centru a doua cuvinte sau mai bine zis prescurtari de cuvinte: Mr&Mrs adica pe romaneste Domnul si Doamna.

Pentru un efect decorativ deosebit rama a fost placata cu argint in doua tonuri, mat si lucios.

Atat literele care formeaza cuvintele Mr&Mrs cat si inimioara au fost placate cu argint mat iar micile inimioare care decoreaza toata rama in ansamblu au fost placate cu argint lucios.

Rama inimioara este frumos incadrata de simbolul & si un buchet de flori care simbolizeaza unirea mirilor si felictarea acestora pentru pasul important facut in viata.
 
Pentru ca stiu ce inseamna sa oferi un cadou de nunta deosebit  recomand aceasta rama foto inimioara pentru a fi oferita mirilor cu ocazia nuntaii sau a cununiei civile.

Desigur, daca sunteti invitati sa mergeti in vizita la doi tineri proaspat casatoriti, aceasta rama foto poate fi cadoul perefgect pentru cuplu sau casa noua. Rama foto pentru miri masoara 19x8cm iar pe spate este imbracata in catifea neagra.

Rama foto pentru miri vine ambalata in cutie eleganta de cadou Juliana, deaceea credem ca veti face o impresie frumoasa.
Daca totusi doriti sa faceti o surpriza mirilor  si nu doriti ca acestia sa stie ce cadou le oferiti, puteti desigur sa ambalati cutia cu totul intr-o hartie de ambalat cu tema legata de nunta.


Niciun comentariu :