marți, 18 august 2015

Album foto cu ursulet

 Album foto cu ursulet-cadou de botez pentru bebelusi


Un cadou de botez pentru bebelusi poate fi un album foto deosebit din colectia Juliana.
Cand ai un bebelusi, mai ales daca este primul copilas al familiei, ai tendinta de a-i face o multime de fotografii. Aproape ca aparatul foto intra in kitul pentyru bebelusi.Vrei ca fiecare moment sa fie surprins de aparatul foto.Nu poti tine fotografiile bebelusului in aparatul foto si vizionarea lor intr-un fisier pe calculatorul personal nu este la fel de placuta ca deschidera unui album foto.

Iata de ce azi va prezentam un album foto pentru bebelusi decorat cu ursulet.
Pe langa catelusi, pisicute, caluti si alte animalute,ursuletul este una dintre animalutele cele mai cunoscute decatre copilasi astfel ca imaginile lor decoreaza cele mai multe dintre cadourile pentru botez si accesoriile pentru bebelusi.


Acest album foto este frumos realizat cu o coperta acoperita in cu catifea neagra pe spate si metal decorat in relief cu forma argintie a unui ursulet.

Avem doua coperti in acest caz, prima cu profilul unui ursulet si a doua care include si o rama foto unde puteti introduce o fotografie.


Acest superb album foto pentru baietel vine ambalat in cutie de cadou.Este usor sa oferi un cadou de botez atunci cand acesta este deja ambalat intr-o cutie eleganta.Ca si celelalte cadouri de botez de la Juliana, nici acest album foto pentru bebelusi nu face exceptie de la regula astfel ca il puteti pune intr-o punga de cadou si gata cadoul.
 Puteti achizitiona acest album foto pentru bebelusi accesand magazinul online in meniul de sus al acestui blog.

Niciun comentariu :