sâmbătă, 6 iunie 2015

Cadouri si idei de cadouri pentru barbati la Juliana

Idei de cadouri pentru barbati 

Am primit o multime de cadouri pentru barbati si stim ca iti plac pentru ca si noua ne plac.Noi iubim cadourile si credem ca bucuria pe care o simti cand oferi cadouri este la fel de mare ca atunci cand le primesti, poate chiar mai mare pentru ca asta te implineste.Noi suntem aici ca te ajutam sa gasesti cele mai inspirate cadouri si combinatii pentru toate ocaziile importante din viata ta si a celor dragi.
Pentru a achizitiona aceste cadouri intra aici sau apasa pe Magazin Online in dreapta meniului .
Set cadou Azzaro Elixir cu mouse pentru laptop si parfum EDT50ml.Al ales unset de trei maimute intelepte din os de peste pentru a face o combinatie interesanta de cadou pentru un barbat.
Bol cantator tibetan si rama de birou pentru familie.Rama foto de familie are aspect vintage si este frumos decorata cu un copac, simbol feng shui sau arbore geneaogic.
Pipa si bricheta pentru pipa pentru fumatorii de pipa.
Cap de buddha din os de peste si set cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera Apple.

Busola antichizata London Navy facuta din bronz patinat.Asta este o idee super inspirata de cadou pentru un barbat care are obiecte de valoare.

Butoni de camasa Marks&Spencer din colectia de cadouri pentru barbati Racing Green.
Butoni de camasa cu aspect vintage si busola antichizata London Navy 1917

Colectia de cadouri pentru barbati Racing Green de la Marks&Spencer care include husa pentru tableta, gentuta pentru cosmetice barbatesti, prespapier si o pereche de butoni de camasa.

Pentru birou va recomandam un bust de cal pe care il puteti folosi ca si capat de carti in biblioteca si o rama foto de familie .
Pe langa Statueta cap de Buddha din os de peste si setul cadou cu bricheta si scrumiera mar cromate am adaugat si un set de portelan cu cana de cafea si briscuit frumos decorate in stil vintage cu steagul Marii britanii.
Set cadou Azzaro Chrome cu parfum EDT 50 ml si mous epentur lapto si cana de cafea cu mesaj interesant ''Sunt in greva''.
Cana de cafea de colectie cu mesaj: ''Coffee Break''. si motocicleta cu atas metalica, patinata.
Un cadou inspirat pentru fumatori cu cana de cafea din portelan englezesc si set cadou pentru fumatori cu bricheta si scrumiera cromata  in forma de mar Apple.
Cana de cafea si rama foto de familie intr-o combinatie de cadouri pentru birou pentru barbati si femei.
Set cadou Azzaro Elixir si cana de cafea ''Sunt in greva'' in cutie de cadou.
Cana de cafea din portelan cu biscuit decorat cu steagul britanic, pusculita in forma de geamatan si set cadou pentru fumatori cu scrumiera si bricheta Apple.
Set cadou brotanic cu steag care contine o cana de cafea cu biscuit, o scrumiera si o bricheta zippo.
Butoni de camasa cu asi, o statueta cap de Buddha si o cutie pentru ceasuri cu sase compartimente acoperita cu piele neagra superba.
Cutie pentru sase ceasuri acoperita cu piele neagra, un barometru numit sticla furtunii  si cap de Buddha.Sticla furtunii este un obiect de birou foarte interesant, mai ales pentru ca functioneaza.Lichidul din interiorul tubului de sticla isi schimba aspectul si cred si densitatea in functie de schimbarile climatice.
Set cadou Azzaro Chrome pentru barbati cu mouse pentru laptop si EDT 50ml si o superba caseta de ceasuri din piele neagra acoperita la interior cu velur.
Cutie de ceasuri cu sase compartimente acoperita cu piele neagra si set cadou epntru barbati Azzro Elixir.Setul de la Azzaro Elixir include parfum EDT 50ml si un mouse cu USB pentru laptop sau calculator.

Cutie de ceasuri din piele neagra si set entru fumatori cu bricheta si scrumiera cromata in cutie de cadou.
Gentuta pentru cosmetic ebarbatesti cu imprimeu vintage.
Gentuta pentru truisa de barbierit si alte produse cosmetice pe care le foloseste un barbat cand merge in calatorie.Puteti folosi aceasta gentuta oriunde , chiar si acasa, pentru ca este mai simplu sa gasesti toate produsele cosmetice  sau trusa de barbierit intr-un singur loc.

Prespapier sau paper weight cum spune englezul.

Niciun comentariu :