duminică, 30 noiembrie 2014

Oscar de la Renta



Creatii vestimentare si parfumuri Oscar de la Renta

Oscar de la Renta a fost un designer de moda originar din  Republica Dominicana. 
Dovedeste aptitudini artistice timpurii, astfel ca Oscar a plecat in Spania pentru a studia pictura la Academia Madrid San Fernando. Era fascinat de cultura spaniola si era interesat de moda si vestimentatie. Oscar a inceput sa faca schite pentru case de moda si a ajuns sa lucreze intr-o pozitie de conducere cu Cristobal Balenciaga.  
In 1960, sa mutat la Paris unde a lucrat ca asistent couture la Lanvin.
In 1963 merge in Statele Unite, unde incepe sa lucreze pentru Elizabeth Arden.
În 1965, dudpa ce i-a fost recunoscuta munca sa in aceasta industrie de moda de la Elizabeth Arden, Oscar a fost gata să lanseze propria casa de moda.
Luand in consideratie trecutul sau in Republica Dominicana, experienta sa din casele de moda Couture din Madrid si  Paris, oscar de la Renta se exprima intr-un mod cu totul si cu totul unic, iar creatiile sale erau pline de culoare, feminitate.

Lucra cu materiale de lux iar atentia la detalii era una dintre calitatile creatiilor sale.  Casa sa de moda a avut succes imediat, astfel ca a primit numeroase premii.Oscar de la Renta a intrat in Sala Coty of Fame in 1973.
Oscar de la Renta a primit cetatenia in Statele Unite in 1971.
Succesul lui Oscar ca un designer a continuat prin anii 1980 si inceputul anilor 1990.
In 1993, in timp ce continua sa creeze haine sub propria marca, Oscar de la Renta a acceptat un post de’’couturier’’ la Balmain. El este primul american care a lucrat pentru a o casă couture frantuzeasca. Mandatul sau la Balmain a continuat pana in 2002. 

 La intoarcerea sa in America, marca Oscar de la Renta s-a extins pentru a include accesorii, mobilier de lux si un lant de magazine in toata lumea.
Oscar de la Renta ’’a imbracat’’ unele dintre cele mai faimoase femei lui, printre care si trei prime-doamne.

 Parfum pentru barbati  Oscar de la Renta

 Ca orice casa de moda care se respecta, Oscar de la Renta incepe sa-si creeze propriile parfumuri.
Primul parfum Oscar de la Renta a aparut in 1077 si era un parfum pentru femei.Parfumul se vinde la fel de bine si astazi.
Desigur a urmat o serie intreaga de parfumuri pentru femei si parfumuri pentru barbati purtand semantura lui Oscar de la Renta.

Idei de cadouri care includ parfumuri pentru barbati purtand semanatura Oscar de la Renta. 

ParfumEDT si deodorant de corp pentru barbati Oscar  de la Renta impreuna cu o cana de cafea din portelan ''First Class'' de colectie Harvey Makin UK.
http://www.cadouri-decoratiuni.com/idei-de-cadouri-barbati/3492-cana-parfum-oscar.html


Niciun comentariu :