joi, 20 noiembrie 2014

Cadou de Craciun cu lavanda



Cadou cu aroma de lavanda


Parfumul proaspat de lavanda face ca uleiul esential de lavanda sa fie folosit foarte mult  in producerea de  sapunuri naturale si geluri de dus, creme si lotiuni de corp.
Uleiul esential de lavanda este folosit pentru  ingrijirea pielii pentru ca are proprietati antiseptice  si este foarte bland cu pielea. Uleiul de lavanda face bine tuturor tipurilor de ten.

Ulei esential de lavanda

 Pe langa calitatile relaxante, lavanda este si un foarte bun cicatrizant.Se stie ca lavanda este buna pentru regenerarea celulara si stimuleaza vindecarea.
Lavanda este folosita in cosmetica, la tratamente pentru acnee, eczeme, seboree si pete ale pielii. 

Set cadou cu aroma de lavanda idei de cadouri de Craciun


Aroma traditionala de lavanda a acestui set cadou de craciun, incorporeaza note de ananas, iasomie si piersica care au capacitatea de a calma si a relaxa.Calitatile terapeutice si benefiicile legate de relaxare ale lavandei sunt binecunoscute deaceea parfumul si uleiul esential de lavanda este folosit in produsele cosmetice.
http://www.cadouri-decoratiuni.com/cadouri-seturi-de-baie/3453-cadou-lavanda-papuci.html
Notele parfumului: Lavenda, menta. ananas, iasomie si piersica.
Uleiuri esentiale folosite :ulei esential de lavandina, ulei esential de lavanda, ulei esential de patchouli, ulei esential de eucalipt, salvie, portocala si lemongrass.


 1 x 200ml Scrub pentru picioare 1 x 200ml Lotiune pentru picioare
O pereche de papuci pufosi cu marimile 38-39

Niciun comentariu :