joi, 14 august 2014

Deodorante fara aluminiu


Deodorant Sanex fara aluminiu la Juliana

http://www.ejuliana.ro/subcategorie/Cosmetice/Deodorante_Sanex_femei-0.html


Clorhidratul de aluminiu este si el un element foarte controversat pe care il gasim in aproape orice deodorant de corp antiperspirant.
Aluminiul din deodorantele de corp opresc transpiratia si blocheaza porii ceeace inseamna de fapt ca opresc eliminarea toxinelor din corp prin transpiratie.
 Mai multe studii trag un semnal de alarma cu privire la efectele daunatoare ale clorhidratului de aluminiu, asociindu-l cu afectiuni ca Alzheimerul si cancerul la san.
Din ce in ce mai multe companii de produse pentru igiena  si ingrijire personala scot pe piata deodorante fara aluminiu.
Desi cele mai multe deodorante de corp din magazine contin parabeni si clorhidrat de aluminiu, exista destule alternative sanatoase, deodorante fara aluminiu sau parabeni..
Este adevarat ca nu le gasim in supermarketuri si sunt putin mai scumpe in general decat variantele cu parabeni dar cred ca sanatatea noastra este mai importanta.

Unde gasesc un deodorant fara aluminiu, fara parabeni si fara alcool?

In general gasim deodorante fara aluminiu sau parabeni in farmacii si in magazinele naturiste.
Atentie , nu toate deodorantele de corp sanatoase sunt si eficiente in prevenirea mirosului neplacut al transpiratiei!
Ramane sa incercati cateva deodorante de corp fara aluminiu si sa vedeti care vi se potriveste.
Eu folosesc Sanex Zero Antiwhite  Marks, adus din Anglia  de magazinele Juliana din Bucuresti.Este de departe cel mai bun dintre deodorantele fara aluminiu sau parabeni.
http://www.ejuliana.ro/subcategorie/Cosmetice/Deodorante_Sanex_femei-0.html
Este un produs foarte cunoscut in tari ca Franta, Belgia, Olanda, Spania, Germania, Italia, Anglia si foarte este cerut si cautat de cei care au calatorit sau au locuit in aceste tari.Chiar si denumirea sa este sugestiva.
Deodorant Sanex Zero 0% parabeni, 0% aluminiu, 0% alcool.
Incercati deodorantul de corp Sanex Zero, sunt sigura ca nu va va dezamagi!

Niciun comentariu :