duminică, 30 octombrie 2011

Trei monede norocoase - remediu feng shui pentru noroc de bani

Monedele norocoase 

Cele trei monexi norocoase chinezesti prinse cu snur sau panglica rosie sunt un simbol de noroc extraordinar si reprezinta cerul, pamantul si omul.
Monedele sunt legate într-o panglică roşie pentru a aduce energie. 
Această 3 de monede Amulet pot fi plasate în apropierea caselor de marcat de telefoane de afaceri, deoarece acest lucru este considerat a creşte gradul de conştientizare client, generatoare, prin urmare, mai multe vânzări.
Ele pot fi, de asemenea, plasate în zonelee cu impoertanta financiara, cum ar fi un portofelul, carnetul de cecuri , casa de marcat, seiful sau birou de lucru.
Le puteti folosi  ca talisman aducator de noroc .
Pastrati Trei monede de aur în portofel sau geantă de mână, oriunde mergeti.
Acest lucru va menţine un nivel constant de energie pentr a aduna bani, intotdeauna aduce noi oportunităţi.
Această Feng Shui produs va crea o atmosferă puternică de acumulare de  avere atunci când sunt plasate în toate cele patru colţuri de orice cameră, fie că este vorba de  domiciliu sau de locul de muncă.
 Ataşarea trei monede de aur la toate documentele important în viaţa ta, cum ar fi carnete de cecuri şi bancă, portofoliile de afaceri şi de trackere de numerar va asigura un flux mai mare de câştig monetare.
Pentru a stimula efectele colţulului bogăţiei ( Bagua Feng Shui ), ataşaţi cele trei monede în sectorul sud-est al dvs. cameră de zi, dormitor sau locul de muncă.
Cele trei  monede Feng Shui pe fir roşu poate fi, de asemenea, plasate, Yang în sus, pe hardware-ul de afaceri, cum ar fi imprimante, faxuri şi case de marcat, pentru a mari numarul clienţilor, sporind, prin urmare, oportunităţi de comerţ.
Monedele Norocoase, astfel ar trebui să fie curăţate în fiecare Anul Nou Lunar.
Dacă alegeţi, puteţi să puneţi-le într-un bol le puteti  reîmprospăta cu tămâie, sau puteţi achiziţiona pur şi simplu seturi noi ca acestea sunt ieftine.

Niciun comentariu :