duminică, 30 octombrie 2011

Broasca Testoasa trei generatii

In feng shui Testoasa simbolizeaza sanatatea si longevitatea.
Este importanta pentru toti cei  care doresc să ducă o viaţă lungă şi sănătoasă.
Testoasa este, de asemenea, o reprezentare feng shui de salvare şi de imunitate la intenţii rele,
datorită faptului că ea vine cu Lo Shu pătrat, care este fundamentul tuturor principiilor Feng Shui.
Broască ţestoasă, fiind unul dintre cele patru animale ceresti  impreuna cu Dragonul, Pasarea Phoenix şi Tigrul, este vazuta in Feng Shui ca un simbol de rezistenta, susţinere şi perseverenţă.
Ca un element esential in Feng Shui de amenajare a spatiului, cei care pun o broască ţestoasă în sectorul de nord al casei sau biroului, vor culege  toate beneficiile pe care aceasta creatură cereasca le are de oferit.
Există două generaţii de pui pe spatele broastei testoase, iar acest lucru este un simbol Feng Shui, care reprezinta norocul de sus in jos, si aduce sanatate si fericire.
"Norocul Descendent" este norocul care guverneaza succesul unei persoane ce încearca să înceapă o familie, cu partenerul său.
Există multe moduri în care ţestoasa poate fi pusa  in asa fel incat sa aiba o buna influenta Feng Shui
Trebuie pusa în jurul valorilor din acasă sau de la birou: 
Pentru a crea un sentiment de bunăstare şi viaţă lungă pentru toţi membrii familiei, o Testoasa trebuie pusa  în sectorul de est a casei tale.
Pentru a proteja împotriva bolilor şi a pericolelor din sens opus şi pentru a preveni accidentele pentru membrii  familiei, puneti Testoasa la intrarea principală cu fata catre exterior.
O broască ţestoasă în partea de sus a patului va preveni anxietatile asociate  somnului  si insomniei, va calma, de asemenea, copiii care se tem să dorm în dormitoare lor.
Acest simbol feng shui va oferi protectie in timpul somnului, si  va reprima  energiile negative şi coşmarurile.
Puneti Testoasa în sectorul de nord de acasă, de la birou sau locul de muncă - în funcţie de Feng Shui Bagua 8 care este important pentru cariera ta.
În  birou, o puteţi pune, de asemenea, în spatele zonei în care lucraţi, si va va proteja de trădare de către colegi,şi va va oferi o perspectivă de câştig în domeniul dumneavoastră.
Aceasta va va oferi, de asemenea,  autoritate asupra personalului de lucru, asigurând o promovare pripit.
 Daca detineti un acvariu in casa sau birou , o  Testoasa  poate fi pusa în interior, deoarece este în habitatul său natural, acest lucru  va aduce noroc pentru toţi cei care-l înconjoară.
 Pentru cei care sunt afectate de boli cronice, o broască ţestoasă este un bun Feng Shui leac.
 Prin plasarea unei ţestoase sectorul din est  va veti ajuta organismul .
Activati norocul descendent, prin punerea acestui simbol Feng Shui în sectorul de Vest ( Bagua Feng Shui )

Niciun comentariu :