duminică, 30 octombrie 2011

Nodul mistic - talisman feng shui pentru noroc si dragoste.

Nodul mistic este un simbol al ciclului fără sfârşit, oferind capacitatea de a depăşi bolile şi nenorocirile.

Nodul mistic este recunoscut si cu alte nume (noroc, dragoste, infinit sau nu se mai termină nod) este unul dintre cele opt semne norocoase din feng shui.

Numărul 8 a fost întotdeauna un numar norocos pentru chinezi din cauza faptului că spunând "8" in sunete chineză ca "avere".  
Din acest motiv, acest simbol de noroc a devenit un simbol pentru fluxul nesfârşit,
pentru longevitate, prosperitate, triumf, dragoste şi sănătate.  
 În feng shui , acest nod este un simbol al ciclului fără sfârşit, oferind capacitatea de a depăşi boli şi nenorociri şi în loc să creeze faimă şi avere.
De asemenea, este considerat a fi o icoană de "dragoste consecventa", şi, prin urmare, este folosit ca un cadou pentru cuplurile se căsători.
Pentru că este în raport cu numărul 8, acest talisman aducator de noroc are putere intensă în perioada 8 (2004 - 2024).
Acest nodul mistic a fost întotdeauna un simbol noroc pentru chinezi.
Acesta a fost folosit pentru multe secole, fiind ţesute pe hainele împodobit de către împăraţii imperiale din China - acest lucru a fost făcut pentru a dicta nemurire pe care le deţin.

Acest talisman aducator de noroc are un  efect magic de a vindeca temperamentul.
Acesta va aduce un calm şi o sensibilitate în situaţii care o cer; frecarea pur şi simplu a nodului atunci când vă simţiţi iritat sau nerăbdător va elibera de stres si pentru a permite claritate mentala.
Acelaşi lucru este valabil de teama; frecarea acestui nod norocos, atunci când sva temeti va crea un sentiment de stabilitate şi siguranţă. 
Acelaşi lucru este valabil pentru cei care fac călătorii de lungă durată în străinătate, pentru că aceasta va oferi protecţie împotriva pericolelor, cum ar fi accidentele, furturile şi rapirile.  
Nodul mistic, de asemenea, actioneaza ca un puternic remediu pentru dragoste  , care va îmbunătăţi norocul in relaţie pe care o aveti sau o veti avea.
Pe scurt, existenţa acestei remediu  norocos în viaţa voastră va crea beneficii în toate aspiraţiile şi obiectivele pe care vi le-aţi.propus.

Niciun comentariu :